Firme Tractari Auto Targu Ocna

Tractari Auto Targu Ocna SABYN TRADE COMPANY

Firme Tractari Auto Targu Ocna reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firme Tractari Auto Targu Ocna: Tractari Auto Targu Ocna SABYN TRADE COMPANY.


 SABYN TRADE COMPANY 
 TRACTARI AUTO SI UTILAJE BACAU - TARGU OCNA 
 PLATFORMA AUTO NON-STOP 
 0758.642.022 / 0745.531.127  

  TRACTARI CAMIOANE  


SABYN TRADE COMPANY efectueaza servicii de tractari auto pe platforma in Bacau, Onesti, Oituz, Slanic Moldova, Targu Ocna, Darmanesti, Comanesti, Covasna pentru autoturisme avariate, defecte sau noi (jeep, dube si dubite, van-uri, rulote, atv-uri, tractoare, camioane, barci etc.). Asiguram transport pentru utilaje agricole si motostivuitoare cu masa maxima de 4000kg. Vehiculul dumneavoatra va fi remorcat pe platforma in conditii de maxima siguranta. Transportul se face cu autospeciale echipate in mod corespunzator. Echipamentele noastre performante si personalul bine pregatit ofera cele mai eficiente servicii de tractare.

tractari-auto-targu-ocna-bacau-moinesti-onesti

 Indiferent daca ai ramas fara baterie si masina nu mai porneste, sau esti implicat intr-un eveniment rutier si ai nevoie de o platforma auto, noi iti suntem alaturi! Indiferent daca ti-au ramas cheile blocate in masina, ai o pana, ai ramas fara carburant sau ai oricare alta problema, suntem aici sa te ajutam.

platforma-tractari-auto-bacau

Detinem autospeciale moderne echipate corespunzator, cu care intervenim chiar si in cele mai dificile solicitari de tractari si remorcari. Vom tracta autovehiculul in maxima siguranta si il vom transporta la pana la cel mai apropiat service sau pana la locul indicat de dumneavoastra.

tractari auto remorcare auto bacau covasna

Interventii rapide de tractari auto in Bacau si imprejurimi:

  • tractari auto si asistenta rutiera non-stop
  • intervenim rapid pentru orice transport si remorcare auto
  • transport pe platforma autoturisme noi/avariate
  • transport la RAR, service, ITP, Rabla
  • depanare auto pentru defectiuni minore
  • transport jeep-uri, rulote, dube, utilaje grele, obiecte voluminoase, microbuze etc
  • transport marfa si materiale de constructii
  • transport utilaje agricole si industriale