Firme Tractari Auto Reghin

Tractari Auto Utilaje Reghin

Firme Tractari Auto Reghin reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Firme Tractari Auto Reghin: Tractari Auto Utilaje Reghin.

tractari-auto-utilaje-reghin-sovata

TRACTARI AUTO SI ASISTENTA RUTIERA TG. MURES - REGHIN - SIGHISOARA - TARNAVENI

Efectuam interventii rapide de tractari auto si transport cu autoplatforma in Reghin, Sighisoara, Tarnaveni, Breaza, Suseni, Petelea, Iernuteni, Suseni, Apalina, Peris si imprejurimi pentru autoturisme noi, avariate sau defecte, tractari autoutilitare, tractari suv-uri, tractari jeep-uri, tractari atv-uri, tractari rulote, tractari utilaje industriale si tractari utilaje agricole. Vom tracta automobilul pe platforma si apoi il vom transporta la pana la cel mai apropiat service sau pana la locul indicat de dumneavoastra.

tractari_reghin

tractari auto utilaje reghin

  Misiunea noastra este sa oferim o solutie completa pentru persoanele care intampina o problema cu autoturismul, de aceea pe langa activitatatea de tractari auto oferim o gama variata de servicii, de la service auto, vanzare piese auto, pana la rent a car. Prestam servicii de asistenta rutiera, tractari non stop, transport si remorcari auto. Ne bazam pe rapiditate, eficienta, promptitudine si nu in ultimul rand, profesionalism. De asemenea, platformele noastre sunt hidraulice, de ultima generatie, asigurandu-va siguranta si confort.

tractari auto reghin platforma auto mures

E frustrant si periculos sa ramai blocat cu masina in trafic sau pe marginea drumului, sa nu te ia nimeni, sa te tracteze, ai simtit si tu asta? De aceea noi iti suntem alaturi non-stop in Mures si imprejurimi si intervenim in cel mai scurt timp de la apelul dat de tine. Indiferent daca ai ramas fara baterie si masina nu mai porneste, sau esti implicat intr-un eveniment rutier si ai nevoie de o tractare auto, noi iti suntem alaturi!

  Putem ajunge la locul incidentei dumneavoastra in mai putin de 30 de minute. Executam servicii de asistenta rutiera, tractari, transport si remorcari auto, in regim non-stop, avand la dispozitie un personal profesionist cu mai mult de 10 ani experienta in acest domeniu.

  Prin reteaua de parteneri - societati de asigurari, reprezentante si service-uri auto - oferim clientilor servicii promte si de calitate, fiind in orice moment cat mai aproape de conducatorii auto aflati in impas.

SERVICII TRACTARI AUTO MURES

Asiguram urmatoarele servicii de tractari auto Mures:

  • Tractari Auto – Remorcari autoturisme
  • Transport autovehicule noi si avariate
  • Inchirieri Auto
  • Transport marfa si animale
  • Service mobil
  • Tractari Microbuze – Remorcari microbuze
  • Tractari Camioane – Remorcari camioane
  • Tractari utilaje – Remorcari utilaje agricole (tractoare, combine, pluguri, cositori, motostivuitoare, prese baloti)
  • Tractari - Actiunea rabla
  • Tractari ATV – Remorcari ATV, Motociclete, Barci